Kwaliteit

Bij Spindler draait alles om kwaliteit. Niet alleen onze certificaten illustreren dat. Het ultieme bewijs leveren we elke dag opnieuw op de ontwerpafdeing, op de calculatieafdeling, in de planning, op de bouw; kortom tijdens al onze werkzaamheden.

Veiligheid

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Om de kans op ongelukken te beperken - en om de gezondheid van onze medewerkers te garanderen – creëren we op basis van actuele arbo-en milieuwetgeving, de meest veilige arbeidsomstandigheden. Daarnaast informeren en instrueren wij onze medewerkers regelmatig over het gebruik van machines en gereedschappen, over geluidsoverlast, over het werken op hoogte (ladders en steigers), etc.

Plezier!

Bouwen en installeren doen we vooral omdat we daar plezier in hebben. Volgens ons telt een gemotiveerde medewerker met voldoende vrijheid en carrièrekansen, voor twee! Ook daarom zijn we alert op ontevredenheid, maar ook op ongevallen en ziekteverzuim. Dit trachten we te minimaliseren door preventieve maatregelen te nemen. Op de bouw- en werkplaats, maar ook op kantoor.