Woningbouw

Spindler is erg actief in de woningbouw. Het gaat daarbij om grootschalige projecten tot meer dan 500 woningen, maar ook om kleinere projecten (enkele woningen met individuele wensen van bewoners). Spindler verzorgt voor de woningbouw de totale installaties, van A tot Z.

Laagbouw
Onder laagbouw verstaan we villa's, patio- en terraswoningen en rijtjeshuizen zoals de Lanen van Oranje, tot compleet ingerichte wijken met veelal appartementen, zoals Allermansgeest in Voorschoten.

Gestapelde bouw
De keuze voor gestapelde bouw is vaak afhankelijk van de ruimtelijke en functionele structuur van de omgeving. Daarbij kan gestapelde bouw (incl. parkeergarages) veel kwaliteit toevoegen, als woon- en werkfuncties worden gemengd, zoals wonen boven scholen en winkels onder kantoren. Een goed voorbeeld hiervan, met een belangrijke rol voor Spindler, is het Rotterdamse project Bisbotuluyoz.

Hoogbouw
De Rotterdamse regio is bij uitstek er één waarin hoogbouw triomfeert. Vooral de laatste decennia heeft de stad daardoor een imponerende skyline verkregen. Spindler heeft daar zijn steentje toe bijgedragen, of beter gezegd, "zijn steen", want door projecten als New Orleans, is Spindler met recht specialist in hoogbouw, tot circa 50 verdiepingen.

Koperswijzigingen
Spindler is voor kopers die wijzigingen aan nieuwbouwwoningen uitgevoerd willen zien, hèt aanspreekpunt. Daarbij neemt Spindler - als totaalinstallateur - zowel het ontwerp als de uitvoering van wijzigingen aan de woning voor haar rekening. Dit geldt vanzelfsprekend voor alle disciplines, inclusief bouwkundige zaken. Door de intensieve samenwerking met diverse showrooms, biedt Spindler een ruime keuze uit tientallen producten, waaronder radiatoren, schakelmateriaal, etc.