Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Markten
Als totaalinstallateur van alle markten thuis

Al bijna 100 jaar staat Spindler bekend als dé totaalinstallateur van Rotterdam. Een vooruitstrevend familiebedrijf met alle disciplines in huis. Spindler is van alle markten thuis en met name actief in de utilitaire woningbouw en zorg sector. Zowel op het gebied van nieuwbouw als transformatie. Van ontwerp, naar realisatie, naar onderhoud.

Vragen

Onze hulp nodig?

Heeft u interesse, gewoon even kennismaken of wilt u meer informatie?

Woningbouw

Woningbouw

Spindler is specialist in installaties voor huizen en appartementen, in alle soorten en maten. Van vrijstaand tot rijtjeshuis en van grootschalige hoog- en laagbouw met meer dan 500 woningen tot kleinere maatwerk projecten met individuele wensen van bewoners.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Installeren in de utiliteitsbouw is een vak apart. De eisen die aan gebouwen worden gesteld op het gebied van klimaat en comfort worden door veranderende vraag en regelgeving steeds hoger. Spindler adviseert over de mogelijkheden, innovatief én met gevoel van realisme.

Renovatie en Transformatie

Renovatie en Transformatie

Als een pand wordt opgeknapt omdat het een functieverandering ondergaat, verandert er veel. Vaak is dat meer dan uitsluitend enkele bouwkundige wijzigingen. Bijna altijd worden de installaties ook vernieuwd, of aangepast. Hoe ga je hier mee om, hoe creëer je ook in deze nieuwe situatie de beste oplossing?

Zorg

Zorg

Een zorginstelling is door haar specifieke functie niet te vergelijken met een doorsnee kantoor. De wettelijke eisen die aan deze gebouwen worden gesteld zijn veel strenger, vooral op het gebied van klimaat, hygiëne, comfort en veiligheid.

Retail

Retail

Een betrouwbare installatie, die het altijd doet, energiezuinig is en snel geleverd kan worden. Dat zijn meestal de eisen die winkelketens aan ons stellen. Voor diverse franchise ketens verzorgt Spindler de installatie en het sanitair.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.