Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Woningbouw

Spindler is specialist in installaties voor huizen en appartementen, in alle soorten en maten. Van vrijstaand tot rijtjeshuis en van grootschalige hoog- en laagbouw met meer dan 500 woningen tot kleinere maatwerk projecten met individuele wensen van bewoners.

Vragen

Onze hulp nodig?

Heeft u interesse, gewoon even kennismaken of wilt u meer informatie?

Laagbouw

Dit zijn villa's, patio- en terraswoningen en rijtjeshuizen zoals bijvoorbeeld plan Waterrijk te Boskoop, tot compleet ingerichte wijken met veelal appartementen, zoals de Zuidblokken in Amsterdam.

Gestapelde bouw

Bij bouw met meerdere etages zijn vaak de woon- en werkfuncties gemengd, zoals wonen boven scholen en winkels onder kantoren. Een goed voorbeeld? Wat dacht u van Cobana en de Groene Kaap te Rotterdam-Katendrecht.

Hoogbouw

Kijk in de Rotterdamse regio omhoog en je ziet woontorens. Bij veel van deze woontorens is Spindler betrokken geweest. Enkele voorbeelden? Wat dacht u van Uptown, The Muse en de Markthal in Rotterdam.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.