Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Specialismen
Alle disciplines in huis

Als Totaalinstallateur is Spindler van alle markten thuis. We zijn met name actief in de utilitaire woningbouw en zorg sector. Zowel op het gebied van nieuwbouw als transformatie. Van ontwerp, naar realisatie, naar onderhoud.

Vragen

Onze hulp nodig?

Heeft u interesse, gewoon even kennismaken of wilt u meer informatie?

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk
Al 100 jaar het hart van de organisatie

Voor Spindler kent loodgieterswerk geen geheimen meer; of het nu om het onderhoud van gas-, water- en cv-installaties gaat, het aanleggen van een sprinklerinstallatie of het opstellen van een Risico Analyse of Beheersplan bij legionella. Snel en flexibel. Want installeren draait om tempo, afstemming en communicatie. Voor-, tijdens en na de oplevering.

Elektrotechniek
Combinatie van techniek, rendement en gemak

In onze zoektocht naar meer comfort, meer veiligheid, maar ook naar energiezuinige systemen, ontwikkelen we elke dag innovaties. Daarbij draait het naast techniek en automatisering ook om efficiency, milieu en kostenbesparing. Of het nu gaat om verlichting, beveiliging, (tele)communicatie, domotica of brandmeldinstallaties: bij de beste oplossing vallen elektrotechniek, rendement en gemak altijd samen.

Klimaatbeheersing
Gezond en duurzaam binnenklimaat

De meeste mensen brengen het grootste deel van hun tijd binnen door. Dat kan steeds beter, gezonder en duurzamer. Allerlei ontwikkelingen op dit gebied elkaar volgen elkaar in rap tempo op: nieuwe producten, nieuwe materialen, nieuwe systemen. Spindler adviseert over de mogelijkheden.

Mechanische ventilatie
Aandacht voor terugwinning en hergebruik

Om geïsoleerde woningen en kantoren van frisse lucht te voorzien, zijn er al jaren systemen op de markt die automatisch de aan- en afvoer regelen. Helaas gaat hier relatief veel energie verloren. Daarom gebruiken wij vooral nieuwe, duurzame systemen, die inspelen op relevante factoren als C02-uitstoot, energieverbruik en efficiency. Daarbij staat energieterugwinning en het hergebruik van energie centraal.

Verduurzaming
Integratie in alle disciplines

Bij Spindler zit duurzaamheid in het DNA v.w.b. werkwijze, het gebruik van materialen en productgebruik. Spindler is idealist én realist tegelijk. Oplossingen moeten niet alleen energiezuinig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook betaalbaar. Als totaalinstallateur kan Spindler ze integreren in alle disciplines. Voor het beste concept én het meest duurzame en voordelige.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.