Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nu en toekomst

Anno 2018 profiteert bijna elke installateur van de groei in de bouw. Ook Spindler. Toch is het niet zo lang geleden dat de branche alle zeilen bij moest zetten. Niets is dus zeker. Behalve dan dat er veel de komende jaren gaat veranderen.
Nu en Toekomst

Op naar een duurzame samenleving

Technische oplossingen plaveien de weg maar een steeds duurzamere samenleving. De overheid leunt daarbij sterk op de installatiebranche. Bijvoorbeeld bij de realisatie van meer nieuwbouw en de ambities om Nederland gasloos te maken.

Daarbij word een beroep gedaan op onze visie, innovatiekennis en daadkracht. Bijvoorbeeld op het gebied van binnenstedelijk wonen (hoogbouw) en gemengde woon- en werkfuncties (gestapelde bouw).

Technologische ontwikkelingen bieden nieuwe mogelijkheden en vragen om nieuwe kennis en vaardigheden. Bijvoorbeeld op het gebied van data. Daarom investeert Spindler in het aantrekken en opleiden van de nieuwe generatie vakmensen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.