Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Kernwaarden

Als familiebedrijf hechten we aan onze kernwaarden. Ze geven ons bedrijf een gezicht, een karakter, een identiteit. Als u met ons samenwerkt - of bij ons werkt - herkent u ze meteen. U ziet ze terug in onze manier van werken, maar ook in de manier waarop we met elkaar - en met u - omgaan.
Onze kernwaarden

Dit zijn onze kernwaarden

Plezier
We werken met plezier, elke dag opnieuw. We houden van een grap op zijn tijd en zijn positief in onze toon en gedachten. Daar bereik je meer mee, denken wij.

Eenheid
We zijn een totaalinstallateur: we hebben alle (4) disciplines in eigen huis. Dat is een keuze, daarin zijn we anders dan anderen. Het maakt ons onafhankelijk.

Vertrouwen
Eerlijk zijn, heldere afspraken maken en deze ook nakomen. Gewoon betrouwbaar zijn. Altijd en overal. Daar mag u ons op afrekenen, die zekerheid geven wij u.

Vakmanschap
We hebben een passie voor techniek, van oudsher al. Maar we gebruiken ons vakmanschap altijd om concrete oplossingen te realiseren. De techniek staat in dienst van, en niet andersom.

Klantgericht
Niet origineel, maar wel waar: wij zijn er voor u. Ook omdat we weten: zonder klanten geen Spindler. Zo realistisch zijn we wel.

Natuurlijk, dit zijn slechts woorden. Om ons en onze kernwaarden echt te ervaren, heeft u geen andere keuze dan … met ons te gaan samenwerken of bij ons te komen werken. De keuze is aan u!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.