Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Spindler
Dé Totaalinstallateur uit Rotterdam

Al bijna 100 jaar is Spindler dé totaalinstallateur van Rotterdam, met alle disciplines in huis. Spindler biedt inzicht en overzicht in een complexe, snel veranderende markt. Voor een betrouwbaar resultaat.

1922 - 2022

Historie
Een bekende naam in Rotterdam

Op 8 juni 1922 start Johannes Hermanus Spindler een eigen loodgietersbedrijf. Vanuit zijn huis aan de Rotterdamse Ruilstraat richt Spindler zich op de particuliere woningbouw. Bijna 100 jaar later is Spindler nog steeds een familiebedrijf en dé Totaalinstallateur van Rotterdam en omstreken.


Kernwaarden

Kernwaarden
Passie voor techniek en resultaat

Spindler combineert de passie voor techniek met multidisciplinaire oplossingen die altijd duurzaam, energiezuinig en kostenbesparend zijn. Een organisatie waar de klant centraal staat: met aandacht, vertrouwen en vakmanschap. Voor een betrouwbaar resultaat. Onze kernwaarden: plezier, eenheid, vertrouwen, vakmanschap, klantgericht en vooruitstrevend.

Nu en toekomst

Nu en toekomst
Technologie versnelt de noodzaak om te innoveren

De installatie markt verandert razendsnel. Technologische ontwikkelingen bieden nieuwe mogelijkheden en vragen om nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom investeert Spindler in het aantrekken en opleiden van de nieuwe generatie vakmensen.


Werken bij

Werken bij
Werken als één grote familie

Met passie voor techniek wordt gewerkt aan de mooiste projecten, zoals de Markthal of de hoogbouw op de Kop van Zuid. Om deze projecten tot een succes te brengen wordt als team intensief samengewerkt. Bij Spindler wordt gewerkt als één grote familie, met belangstelling voor elkaar en met respect voor elkaars verschillen.

Spindler investeert actief in loopbaanbegeleiding door te stimuleren opleidingen en cursussen te volgen voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hecht Spindler veel waarde aan plezier en teambuilding. Regelmatig gaan we er samen op uit.

Zou je willen weten hoe het is om te werken bij Spindler? Kijk dan naar onze vacatures en solliciteer.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.